Mindfulness Voorschoten

 

 

Op de opleidingslocatie van Meesterlijk Mindful in Voorschoten kan je bijna iedere maand een mindfulness training volgen. Ben je woonachtig in Voorschoten, Leiden, Zoetermeer, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Zoeterwoude, Warmond of Valkenburg? Kom dan naar de locatie Voorschoten!

Mindfulness trainingen

Ben je vaak in gedachten met iets anders bezig dan waar je op dat moment mee bezig bent? Wil je meer rust in je hoofd? Volg dan één van onderstaande mindfulness trainingen.

 

8 weekse mindfulness training

De 8-weekse mindfulness-training (MBSR) is een wetenschappelijk bewezen methode om beter te leren omgaan met allerlei vormen van stress.

Follow-up ‘mindful het weekend in!’

Om profijt te blijven houden van de tijdens de training ontwikkelde vaardigheden is het belangrijk om regelmatig te blijven oefenen. Deze sessies ondersteunen je hierbij.

Introductieworkshop mindfulness

Om (meer) te weten te komen over wat mindfulness nu precies is, wat het je kan brengen en hoe de 8-weekse training is ingericht.

 
Marianne reikt tools aan die mij daadwerkelijk dichter bij mijzelf hebben gebracht, wat ik als zeer positief heb ervaren. Zij doet dit op een overtuigende, nuchtere en laagdrempelig manier. Hierdoor wordt ‘zijn, in het moment’ geen loze spreuk. Het werkboek behandelt voor mij relevante onderwerpen die op hanteerbare wijze worden gepresenteerd.
— MICHIEL (DEELNEMER 8-WEEKSE TRAINING)
 

Waarom Meesterlijk Mindful?

  • Trainingen van Meesterlijk Mindful zijn in geen enkel opzicht zweverig;
  • Meesterlijk Mindful is in de hoogste categorie (categorie 1) gecertificeerd bij de beroepsvereniging VMBN;
  • Mijn trainingen komen voor vergoeding door zorgverzekeraars in aanmerking;
  • Door mijn achtergrond als bedrijfsjurist ben ik bekend met druk en hectiek binnen een werkomgeving en heb ik inzicht in de werking van organisatiedynamiek;
  • Ik heb een gedegen trainers-opleiding gevolgd bij het gerenommeerde Instituut voor Mindfulness;
  • Regelmatig neem ik deel aan nascholingsweekenden en intervisie met collega-trainers;
  • Uit eigen ervaring weet ik wat mindfulness(-training) brengt.
 
Home_Meesterlijk_mindful.jpg

Trainingen op maat

Wil je als werkgever de medewerkers een mindfulness-training  of introductieworkshop aanbieden, op eigen locatie of extern? Of volg je liever een mindfulness-training in een groep met bijvoorbeeld alleen vrienden of familie?

De training kan volledig toegespitst worden op de specifieke wensen en omstandigheden. Elke organisatie of team is  immers uniek en heeft een eigen bedrijfscultuur en uitdagingen. 

Neem contact op