Ervaringen van
deelnemers


Marianne reikt tools aan die mij daadwerkelijk dichter bij mijzelf hebben gebracht, wat ik als zeer positief heb ervaren. Zij doet dit op een overtuigende, nuchtere en laagdrempelig manier. Hierdoor wordt ‘zijn, in het moment’ geen loze spreuk. Het werkboek behandelt voor mij relevante onderwerpen die op hanteerbare wijze worden gepresenteerd.
— Michiel (deelnemer 8-weekse training)

Op 21 april en 12 mei 2016 heeft Marianne Elissen een informatieve introductieworkshop mindfulness gegeven aan totaal iets meer dan 40 geïnteresseerde DGWR-medewerkers
— Mirjam (deelnemer incompany workshops bij Ministerie van I&M)

Marianne was erg duidelijk in haar begeleiding. Er was een fijne, ontspannen sfeer tijdens de trainingen. Dankzij de training heb ik geleerd om te accepteren en los te laten. Hierdoor zie ik het heden weer zoals het is.
— Heleen (deelnemer 8-weekse training)

De uitgebalanceerde sessies zorgden ervoor dat ik elke week weer met plezier naar de training toe ging en er een paar ervaringen rijker weer vertrok. De training daagde me uit om anders naar dagelijkse dingen te kijken. Daarbij heeft Marianne de training zo ingericht, dat de oefeningen gemakkelijk in de dagelijkse routines zijn in te passen.
— Bart (deelnemer 8-weekse training)

Op zoek naar rust, vooral in mijn eigen hoofd, afstand kunnen nemen van mijn gepieker en altijd denken (ook voor anderen). Mindfulness leek mij iets wat me hierbij zou gaan helpen. Speurend op het internet, zoekende naar een mindfulness training zonder al te veel poespas (zweverigheid er om heen), kwam ik bij Meesterlijk Mindful terecht. In het begin wat onwennig maar gaandeweg, 8 weken lang een feestje om naar de cursusochtenden te komen. Door middel van de oefeningen leer je mindfulness toepassen in het dagelijkse leven. Weer genietend van de kleine dingen kijk ik terug op een hele fijne leerzame 8 weken. DANK JE WEL!
— Kim (deelnemer 8-weekse training)

Ik voel me beter,  zit lekker in m’n vel,  ik kan dingen loslaten en/of accepteren,  ik kan beter omgaan met stressvolle situaties, ben veel bewuster en geniet veel meer van het nu.  Ik heb de 8-weekse training met plezier gevolgd. Dank je wel Marianne.
— Sonja (deelnemer 8-weekse training)

De 8-weekse mindfulnesstraining is een perfect startpunt voor iedereen die is geïnteresseerd in mindfulness. Marianne laat je erg op je gemak voelen, waardoor je gemakkelijk kunt bespreken hoe je de oefeningen hebt ervaren . Verder is Marianne een erg nuchter persoon die haar trainingen met veel enthousiasme geeft. Na 8 weken merk ik al dat ik sommige aspecten van mindfulness in mijn dagelijks leven kan brengen en heb ik geleerd hoe ik meer kan genieten van alleen zijn. Ik ga zeker door met oefenen, want het leren om niet gelijk in automatische reacties te schieten en het creëren van een meer mindful leven kost veel tijd.
— Eveline (deelnemer 8-weekse training)

Samen met mijn medecursisten heb ik een fantastische 8 weekse reis naar mezelf meegemaakt. Elke week keek ik uit om op zondagochtend weer aan mezelf te werken. Gaandeweg de cursus kreeg ik een duidelijk inzicht in hoe de vaardigheden van Mindfulness mij bewuster en aandachtiger laten leven. Ik ben geen gedisciplineerde “Mindfuller” maar de cursus heeft me een aantal belangrijke inzichten gegeven welke ik dagelijks zonder moeite in mijn leven toepas. Marianne reikt je deze tools op een nuchtere manier aan.
— Maarten (deelnemer 8-weekse training)