Mindfulness trainingen

 

 

Met de mindfulness trainingen van Meesterlijk Mindful creëer je meer rust in je hoofd. Ben je vaak in gedachten ergens anders dan waar je op dat moment (mee bezig) bent? Meld je dan aan voor een van de onderstaande mindfulness trainingen. In mijn trainingen krijg je alle tools in handen om mindfulness toe te passen. 

 

8 weekse mindfulness training
Maart en oktober 2019

De 8-weekse mindfulness-training (MBSR) is een wetenschappelijk bewezen methode om beter te leren omgaan met allerlei vormen van stress.

Follow-up ‘mindful het weekend in!’
April 2019

Om profijt te blijven houden van de tijdens de training ontwikkelde vaardigheden is het belangrijk om regelmatig te blijven oefenen. Deze sessies ondersteunen je hierbij.

Introductieworkshop mindfulness
Mei en september 2019

Om (meer) te weten te komen over wat mindfulness nu precies is, wat het je kan brengen en hoe de 8-weekse training is ingericht.

 

Waarom Meesterlijk Mindful?

  • Trainingen van Meesterlijk Mindful zijn in geen enkel opzicht zweverig;

  • Meesterlijk Mindful is in de hoogste categorie (categorie 1) gecertificeerd bij de beroepsvereniging VMBN;

  • Mijn trainingen komen voor vergoeding door zorgverzekeraars in aanmerking;

  • Door mijn achtergrond als bedrijfsjurist ben ik bekend met druk en hectiek binnen een werkomgeving en heb ik inzicht in de werking van organisatiedynamiek;

  • Ik heb een gedegen trainers-opleiding gevolgd bij het gerenommeerde Instituut voor Mindfulness;

  • Regelmatig neem ik deel aan nascholingsweekenden en intervisie met collega-trainers;

  • Uit eigen ervaring weet ik wat mindfulness(-training) brengt.

 
Home_Meesterlijk_mindful.jpg

Trainingen op maat

Wil je als werkgever de medewerkers een mindfulness-training of introductieworkshop aanbieden, op eigen locatie of extern? Of volg je liever een mindfulness-training in een groep met bijvoorbeeld alleen vrienden of familie?

De training kan volledig toegespitst worden op de specifieke wensen en omstandigheden. Elke organisatie of team is immers uniek en heeft een eigen cultuur en uitdagingen.

Neem contact op