Om na afloop van de training de mindfulness-beoefening te ondersteunen, worden er regelmatig follow-up sessies georganiseerd voor oud-cursisten op vrijdagavond. Deze bijeenkomsten zijn ook toegankelijk voor mensen die de training elders hebben gevolgd of regelmatig mediteren.

Kosten

De kosten bedragen 20,- per bijeenkomst. Er zijn 8 bijeenkomsten in 2020. Je neemt een 'strippenkaart' af voor 6 bijeenkomsten en betaalt een totaalbedrag van 120,- voorafgaand aan de eerste bijeenkomst. Uiteraard kun je alle 8 bijeenkomsten bijwonen.

Voor wie

Voor mensen die een mindfulness-training gevolgd hebben (al dan niet bij Meesterlijk Mindful) of die ervaring hebben met meditatie.

Wat ga je leren

Deelname aan de follow-up sessies ondersteunt en verdiept je mindfulness-beoefening en versterkt je vaardigheden 

 
 
Marianne was erg duidelijk in haar begeleiding. Er was een fijne, ontspannen sfeer tijdens de trainingen. Dankzij de training heb ik geleerd om te accepteren en los te laten. Hierdoor zie ik het heden weer zoals het is.
— Heleen (deelnemer 8-weekse training)
 

Na de training

Veel mensen vinden het lastig om na de 8-weekse training te blijven oefenen. Het volgen van deze sessies kan de beoefening opfrissen of stimuleren om de draad weer op te pakken als je een tijdje niet geoefend hebt. Daarnaast wordt het regelmatig oefenen in een groep door velen als inspirerend ervaren.

 
Marianne.jpg

Trainer

Ik ben een enthousiaste en betrokken trainer die met beide benen op de grond staat. Mijn trainingen kenmerken zich door een nuchtere en no nonsense aanpak. Met veel plezier geef ik mindfulness-trainingen en workshops.

Programma

De bijeenkomsten zijn grotendeels gebaseerd op de oefeningen die bekend zijn vanuit de 8-weekse training zoals de bodyscan, yoga, zit- en loopmeditatie. Elke sessie staat in het teken van steeds een ander thema. Tevens is er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Data & locatie

  • Data: 24/1, 13/3, 17/4, 5/6, 10/7, 25/9, 6/11, 11/12 2020

  • Tijd: 20.00-21.45 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Locatie:

Praktijk Seelen en partners
Leidseweg 155
2253 AB, Voorschoten (gratis parkeren)  

Ook goed bereikbaar vanuit Wassenaar, Leidschendam, Zoetermeer, Voorburg, Warmond, Zoeterwoude, Leiderdorp en Leiden.